duminică, 15 martie 2015

Cat de eficienta e religia incalzirii globale comparativ cu crestinismul ?


Head to Head - Climate change: Fact or fiction?

Cat de eficienta e religia incalzirii globale comparativ cu crestinismul ?
  1. Are nevoie de mai putini preoti, deci mai putine salarii, ca propaganda se poate televiza.
  2. Nu are nevoie de biserici, inca o economie substantiala.
  3. "Preotii" (meteorologii) sunt mult mai greu de contrazis, decat preotii crestini.
  4. Poate aduna taxe si impozite semnificative pentru stat, pe cand crestinismul deja nici sa se autosustina nu mai poate, ci are nevoie de finantare de la stat.
  5. E aceasi religie in intregul Nato, nu n-spe mii de variante de crestinism. Dusmanul se poate delimita mai clar, ca e religia incalzirii globale contra celor care nu cred in ea. Nu n-spe mii de religii contra altor n-spe mii, si dupa aia soldatul e confuz, ca de ce religiile din Nato sunt mai bune decat cele ale inamicului.
  6. Oamenii cred mult mai tare in incalzirea globala decat in crestinism. Deci vor fi convinsi mult mai usor sa plateasca taxe si sa omoare pe necredinciosi in numele ei.
  7. Pare paradox ca si companiile petroliere promoveaza incalzirea globala, dar privind faptul ca guvernul SUA omoara sute de mii de oameni prin Irak si in alte parti pentru ca companiile petroliere sa aibe profit mai mare, sponsorizarea propagandei incalzirii globale de catre companiile petroliere, ajutand statul sa mareasca acciza pe benzina, e doar o plata minuscula pentru serviciile guvernului.

Niciun comentariu: