vineri, 6 martie 2015

Dumnezeu

Cugetare. Ce-ar fi daca ?
  1. SUA a pus DNA-ul din Romania la lucru sa faca arestari corecte pe banda rulanta pentru cateva luni.
  2. Dupa cateva luni DNA primeste comanda de la SUA, sa ieie o pauza.
  3. SUA ne zice ca trebuie sa trimitem 20000 de soldati in Ucraina, si-i face subinteles lui Iohannis si parlamentarilor si membrilor guvernului ramasi nearestati, ca daca nu trimit romani pe front, DNA reia arestarile pe banda rulanta si vor fi si ei arestati.
  4. Cat de dumnezei se simt oare bancherii evrei din SUA, cand fac asa propaganda incat conving niste milioane de oameni sa se omoare si sa se ciungeasca intre ei?
  5. O parte din popor e prea prost sa inteleaga propaganda care se face, iar cealalta parte munceste prea mult sa aiba timp sa inteleaga propaganda. Si uite-asa mergem mandrii sa murim sau sa ramanem ciungi.
  6. Razboiul va fi pretextul perfect pentru marirea taxelor si impozitelor aproape in fiecare tara, care vor ramane marite si dupa 50 de ani, la fel cum s-au marit si au ramas marite cu ocazia primului si celui de-al doilea razboi mondial. Daca n-a mers destul de bine marirea taxelor prin argumentul incalzirii globale, acum ne pedepsesc cu un razboi, ca solutia asta merge aproape intotdeauna.
  7. Marirea taxelor va rezolva problema somajului, daca nu am vrut sa muncim 6 ore in loc de 8, vom avea tot salar de 6 ore, dar muncind 8. Asa ca va trebui sa munceasca mai multa lume.
  8. Dupa razboi va reveni optimismul, ca daca ai supravietuit fara sa ramai ciung, si saraciei unui razboi, nimic nu ti se mai pare greu. Si vor fi bani de autostrazi din cei 25% din munca luati suplimentar ca taxe si impozite.
  9. Iar biserica amplifica propaganda in cazul unui razboi. Ca daca si preotul, care timp de 50 de ani ti-a vorbit numai lucruri bune, te trimite pe front, atunci nu mai ai remuscari daca e bine ca ai mers.
  10. Toata treba cu DNA-ul a fost planificata demult, dar revolutia portocalie din Ucraina din 2004 n-a reusit sa inceapa incluziunea Ucrainei in NATO, de aia tot vorbea Basescu de lupta anticoruptie, dar timp de 10 ani n-a fost arestat aproape nimeni, desi jumatate de tara fura.

Niciun comentariu: